Rulouri exterioare de aluminiu

Elegantele rulouri exterioare de aluminiu sunt disponibile într-o gama variata de culori si sisteme, în funcție de necesitățile dvs.

Pentru produsul rulouri din aluminiu dispunem de 2 sisteme de prindere si montaj:

  • rulouri din aluminiu – sistem suprapus (cutia este suprapusa, deasupra geamului/incastrata in zid) cu carcasa si pvc extrudate si covor de aluminiu.
  • rulouri din aluminiu – sistem aplicat (cutia este aplicata pe fereastra, la exterior) cu carcasa tesita la 45º, semirotunda, rotunda sau tencuibila. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje se aplica un profil rotunjit cu rol estetic pentru a fi in ton cu cutia.

Componentele care intra in componenta produsului finit sunt marca ALUPROF.

Materia prima foloista la fabricarea rulourilor din aluminiu este de inalta calitate.

De mentionat este ca, cutia, lamelele si ghidajele sunt din aluminiu, iar axul este din otel galvanizat de diferite marimi si grosimi in functie de dimensiunile ruloului.

Covorul de lamele este fixat cu elemente de fixare, pentru a nu se desface in cazul intemperiilor.

Optional, indiferent de sistemul ales, rulourile din aluminiu se mai pot accesoriza cu plasa antiinsecte, sistem rulou, incorporata in cutia ruloului, aceasta fiind pozitionata intre covorul de lamele si fereastra.

O scurta prezentare a fiecarui sistem de rulou se regaseste in paginile dedicate acestora.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail, folosindu-te de butoul de mai jos.

Nu uita să le împărtăsești și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Sisteme de casete disponibile

PALETAR CULORI LAMELE

Site-ul este în permanență actualizat.
Data actualizare 27.03.2024.