Rulouri din aluminiu SUPRAPUSE

Elegantele rulouri din aluminiu suprapuse au rol de a ne proteja fereastra de ploaie, vânt, zăpadă, soare, lumina și ochii indiscreți, dar au si un rol decorativ, care se poate integra în orice stil arhitectonic, deoarece dispunem de o gamă variată de culori și sisteme adaptabile oricărui stil.

Acest sistem, de rulouri din aluminiu suprapuse se montează DOAR odată cu tâmplăria, ulterior acestea nu se mai pot monta, deoarece cutia ruloului se montează pe tocul fereastrei.

Componentele folosite în fabricarea rulourilor din aluminiu suprapuse sunt produse de gigantul Aluprof, care are o experienta de peste 50 ani de activitate în acest domeniu.

La cerere, rulourile din aluminiu suprapuse se pot accesoriza cu plasa anti insecte tip rulou, încorporată în cutia ruloului, aceasta fiind pozitionată între fereastră și covorul de lamele.

De reținut:
În cazul în care aveți fereastra deja montata, atunci se va putea monta doar rulou cu cutie aplicată, disponibile în 3 variante de design. Ma multe informații referitoare la acest produs găsiti aici.

Site-ul este în permanență actualizat.