Arcade 71

ARCADE 71 este un sistem de profile din PVC cu 5 camere de izolare termica si 4 garnituri TPE, doua garnituri pentru vitrare si doua pentru etansare. Latimea profilului este de 71 mm.

Sistemul de profile pvc ARCADE 71 este impartit in 2 categorii un model cu o teșitură de 20° și un model cu profil rotund.

Baghetele sunt disponibile in 2 variate, o varianta pentru geam termoizolat alcatuit din 2 coli de sticla cu grosimea de 24mm si geam termoizolant alcatuit din 3 coli de sticle cu grosimea de 40mm.

Garniturile sunt gata inserate, ceea ce inseamna ca se economiseste manopera. Garniturile se sudeaza la colturi impreuna cu profilul.

La profilele albe garniturile TPE inserate vor fi de culoare gri, iar la profilele colorate garniturile sunt negre.

Gama larga de profile auxiliare si accesorii permite executarea tuturor tipurilor de ferestre si usi, cu forme drepte sau rotunjite, cu deschideri simple sau duble, in functie de designul dorit, sau cu posibilitati de deschidere normala sau oscilobatanta, in functie de tipul de feronerie folosit. Se pot executa detalii de finisaj deosebite, cum ar fi montarea de baghete decorative, placari de spaleti, etc.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.