Roleta textila casetata „ULTRASLIM”

Roleta textila casetata ULTRASLIM este un produs care face parte din gama de produse destinate protectiei solare interioare si o intalnim des sub numele de „rulouri textile”, „storuri” sau „rollo”

Roleta textila casetata ULTRASLIM este o roleta cu o caseta foarte ingusta si ghidaje din aluminiu, rezultand cel mai ingust sistem disponibil la ora actuala in piata, datorita dimensiunilor extrem de reduse ale sistemului.

Roleta textila casetata ULTRASLIM este alegerea perfecta pentru ferestrele dumneavoastra, deoarece permite deschiderea geamului foarte larga, deschiderea se va putea face normal, acesta putandu-se deschide aproape la maxim.

Roleta textila casetata ULTRASLIM este conceputa pentru a se monta DOAR pe tamplarie. Adancime baghetei trebuie sa fie de minimum 18mm (1,8cm).

Sistemul este disponibil doar in culorile alb si maro inchis.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Galerie foto

Site-ul este în permanență actualizat.