Jaluzele exterioare de aluminiu

Sistemul de umbrire exterioara, jaluzele exterioare de aluminiu este unul dintre cel mai complex sistem al tehnicii de umbrire, ce permit controlarea cu ușurință a intensității luminii pe toată durata zilei și au o rezistenta mare în timp.

Destinația

Destinația acestora este umbrirea hipermarketurilor, complexelor comerciale, clădirilor de birouri, școlilor, spitalelor, clădirilor rezidențiale etc., creând și un design deosebit.

Culorile

Sistemul de umbrire exterioara, jaluzele exterioare de aluminiu sunt disponibile într-o gamă variată de modele și culori. La cerere se pot revopsi în orice nuanță RAL, conform paletarului RAL.

Materialele

Materialele utilizate la confecționarea acestui sistem de umbrire deosebit sunt de o calitate superioara, sunt garanția utilizării îndelungate.

Lamela

Vă punem la dispoziție trei modele de lamele și anume lamelă tip C, lamelă tip F și lamelă tip Z de diferite lățimi după cum urmează:

  • lamela C este disponibilă pentru lățimile de 50 mm, 65 mm si 80 mm;
  • lamela F este disponibilă doar pentru lățimea de 80 mm;
  • lamela Z este disponibilă pentru lățimile de 70 mm și 90 mm;

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail, folosindu-te de butoul de mai jos. Nu uita să le împărtăsești și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Tipuri de lamele

Site-ul este în permanență actualizat.