Jaluzele orizontale de lemn

Deosebitele jaluzele orizontale de lemn mai sunt cunoscute și sub denumirea de jaluzele venețiene sau storuri venețiene.

Umbrirea este la fel de eficientă ca și în cazul jaluzelelor orizontale de aluminiu.

Destinația

Destinația acestui elegant produs, jaluzele orizontale de lemn, este umbrirea clădirilor de birouri, clădirilor rezidențiale, etc., oferind un aer cald și un aspect nobil, creând astfel și un design deosebit.

Culorile

Sistemul jaluzele orizontale de lemn dispune de o paleta de culori generoasă, disponibilă într-o gamă foarte variată de culori și texturi, adaptabile oricărui stil.

Accesoriile produsului finit sunt usor armonizate cu lamelele conferind o notă de eleganța aparte.

Materialele

Jaluzele orizontale de lemn sunt confecționate de o calitate excepțională, ce asigura un finisaj complet pentru lucrările de amenajări interioare și arhitecturale, cu materiale de înaltă calitate, importate din Uniunea Europeană.

Esențele de lemn folosite la confecționarea jaluzelelor orizontale de lemn sunt PIN (brad), TEI sau BAMBUS.

Lamele

Compania noastra vă oferă jaluzele orizontale de lemn cu lățimea lamelelor de 25 mm sau 50 mm.

Jaluzelele de lemn cu lamela de 25 mm sunt ideale a se monta pe tâmplărie și sunt destinate dimensiunilor mici și medii.

Jaluzelele de lemn cu lamela de 50 mm sunt ideale pentru montajul pe perete, în tavan sau pe tocul vitrinelor (ferestre fixe)  de dimensiuni medii și mari.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail, folosindu-te de butoul de mai jos.

Nu uita să le împărtăsești și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.
Data actualizare 27.03.2024.