Elegant 76 MD

ELEGANT 76 MD este un sistem conceput și dezvoltat de către compania Deceuninck.

ELEGANT 76 MD este un sistem de profile din PVC cu 6 de izolare termica și 5 garnituri TPE, din care două garnituri pentru vitrare și trei ganituri pentru etanșare.

ELEGANT 76 MD este un profil clasa A, cu cu adâncimea de montaj de 76 mm.

Sistemul de profile pvc ELEGANT 76 MD este disponibil în 6 configurații.

Bagheta disponibilă pentru geamul termoizolant este disponibilă pentru geamul tripan, alcătuit din 3 coli de sticle cu grosimea de 44 mm.

Garniturile sunt gata inserate, ceea ce înseamnă că se economisește manopera. Garniturile se sudeaza la colturi împreuna cu profilul.

La profilele albe garniturile TPE inserate vor fi de culoare gri, iar la profilele colorate garniturile vor fi de culoare negră.

Gama larga de profile auxiliare și accesorii permite executarea tuturor tipurilor de ferestre și uși, cu forme drepte sau rotunjite, cu deschideri simple sau duble, în funcție de designul dorit, sau cu posibilități de deschidere normală sau oscilobatantă, în funcție de tipul de feronerie folosit. Se pot executa detalii de finisaj deosebite, cum ar fi montarea de baghete decorative, placări de spaleți, etc.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.