Marchize pentru balcon

Sistemul de marchize pentru balcon este un sistem cu brațe rabatabile, care se prind pe perete sau de balustrada balconului, spre deosebire de marchiza pentru terasa, unde bratele sunt prinse pe suportul acesteia.

Cunoscute și sub de numirea de copertine, acestea sunt realizate cu componente de înaltă calitate și sunt ideale pentru umbrirea și protecția geamurilor, balcoanelor, ferestrelor, foișoarelor, teraselor mai mici și a verandelor.

În funcție de cerințele și necesitățile dumneavoastră vă punem la dispoziție o gamă variată de sisteme și materiale într-o gamă variată de culori, iar la cerere se pot inscripționa.

Sistemele de marchize pentru balcon de care dispunem pentru acest tip sunt:

 • marchize pentru balcoanemarchize cu brate rabatabile sunt disponibile următoarele sisteme:
  • UNION – sistem necasetat, bratele se fixeaza DOAR pe perete
  • UNION B – sistem necasetat, bratele se fixeaza DOAR pe balustrada balconului
  • UNION K – sistem casetat, bratele se fixeaza DOAR pe perete

  Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

  Îți mulțumim!

UNION

Marchiză de balcon NECASETATĂ cu fixarea brațelor pe perete

MARCHIZĂ DE BALCON NECASETATĂ

Cu acest tip de marchiză putem umbri ferestre, balcoane sau orice spațiu unde rezistența peretelui sau a clădirii nu permit montarea unor copertine clasice.

UNION B

Marchiza de balcon NECASETATA cu fixarea bratelor pe balustrada sau prin agățare

MARCHIZĂ DE BALCON NECASETATĂ

Cu acest tip de marchiză putem umbri ferestre, balconane sau orice spatiu unde rezistența peretelui sau a clădirii nu permit montarea unor copertine clasice.

Marchiza este echipată cu brate speciale care se fixeaza de balustrada, iar în același timp ofera posibilitatea desprinderii profilului inferior de balustradă. După desprindere pânza poate fi folosită pe post de roleta exterioară. Datorita modului în care a fost concepută aceasta marchiză, unghiul bratelor este reglabil.

UNION K

Marchiză de balcon CASETATĂ cu fixarea brațelor pe perete

MARCHIZĂ DE BALCON CASETATĂ

Cu acest tip de marchiză putem umbri ferestre, balconane sau orice spatiu unde rezistența peretelui sau a clădirii nu permit montarea unor copertine clasice.

Materialul textil și setul de comandă sunt protejate de caseta din aluminiu, ceea ce minimalizează murdarirea și defectarea pânzei.

GALERIE MATERIALE 

Materiale POLIESTER + PVC – UNI

Materiale POLYSCREEN

Material textil disponibil doar pentru sistemul UNION B cu execuție pe cârlig

Site-ul este în permanență actualizat.