Ușă de garaj rulou cu lamele de 77 mm

Ușa de garaj rulou cu lamele de 77 mm este un rulou de dimensiuni mari sau foarte mari, cu componente de dimensiuni mari față de rulourile exterioare din aluminiu ăț față de Ușa de garaj rulou cu lamele de 55 mm.

Ușa de garaj rulou cu lamele de 77 mm este o ușă de garaj este confecționată pentru dimensiuni mari și foarte mari.

Ușa de garaj rulou cu lamele de 77 mm este construită din casetă, capace laterale, ghidaje și lamele din aluminiu, axul care susține covorul de lamele este din oțel, iar restul componentelor sunt din PVC. Descrierea acestor componente se regăsește în secțiunea „Caracteristici”, în această pagină.

Ușa de garaj rulou cu lamele de 77 mm are un aspect simplu și estetic, care se poate integra în orice design, fiind adaptabilă oricărui tip de garaj, inclusiv spațiilor comerciale.

Ușa de garaj rulou cu lamele de 77 mm este confecționata din materiale de înaltă calitate, care le garantează rezistența în timp și împotriva acțiunii factorilor meteorologici.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail, folosindu-te de butoul de mai jos.

Nu uita să le împărtăsești și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.