Servicii oferite

Compania SC RUFAY DEKOR SRL va oferta urmatoarele tipuri de servicii pentru toata gama de produse comercializate dupa cum urmeaza:

Consultanta oferita se adapteaza in functie de necesitatile dvs.  Pentru a beneficia de o oferta care sa corespunda nevoilor dvs. va rugam sa oferiti cat mai multe detalii pentru a va ajuta sa alegeti produsele care vi se adapteaza cel mai bine.

Ofertele de pret se calculeaza gratuit, fara nicio obligatie, intr-un termen de 1-7 zile lucratoare, in ordinea sosirii acestora si in functie de complexitatea acestora.

Masuratorile se realizeaza de catre personal calificat, in cazul in care va asiguram si montajul produselor.

Montajul este optional. Acesta se realizeaza cu proprii angajati calificati si cu o experienta in montaje de peste 20 ani in domeniu.

Transportul se realizeaza cu flota proprie in cazul incare va asiguram montajul.

Garantia se acorda in functie de produs. Mai multe informatii cu privire la garantii le gasiti in descrierea fiecarui produs sau in sectiunea Garantie.

Service-ul este oferite atat in garantie cat si in posta garantie. Asiguram service si pentru produse care nu au fost achizitionate de la societatea noastra. Mai multe informatii cu privire la acest serviciu gasiti in sectiunea Service.

 

Toate aceste servicii oferite sunt intr-o perpetua dezvoltare pentru a va oferii servicii la standarde cat mai inalte.