Lucrari reprezentative

Scurt istoric

1914
La 6 aprilie 1914, Wilhelm Jäger (1914-1937) pune bazele in orasul în Kaan-Marienborn „Press- und Stanzwerk Kaan-Marienborn” (Prasare si stampare Kaan-Marienborn)

1950
Expansiunea companiei este strans legata de Republica Federală „miracol economic” Germania și se bazeazăfin principal pe feroneria de fereastra pentru ventilație, care este comercializata sub numele de SIEGENIA in tara și în strainatate.

1999
În 1999 SIEGENIA introduce o inovație suplimentară sub forma primei a feronerii ferestrei paralele (PAF). Cerceveaua poate fi deschis partial paralel cu rama de ventilatie de noapte și fereastra este de asemenea intrus rezistent la RC2 în poziția de ventilatie de noapte.

2003
La cinci ani după achiziție, AUBI Baubeschläge GmbH și SIEGENIA-FRANK KG sunt unite pentru a forma existentă SIEGENIA-AUBI KG

2006
In 2006 SIEGENIA achizitioneaza KFV Karl Fliether GmbH & Co. KG in Velbert., lider pe piata germana pentru feronerie pentru usi, de inaltă calitate. Aceasta achizitie completeaza gama de produse de SIEGENIA, ceea ce face compania unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate și sisteme pentru funcționalitatea ferestre și uși, iar ventilația descentralizată de camere.

2008
In 2008 SIEGENIA-AUBI este primul producator de feronerie din lume care obtine marcajul IFT Q-certificare.

2013
Noile provocari vor aparea pentru SIEGENIA, ca urmare a unei lumi care devine din ce în ce mai strâns în rețea. Produsele Siegenia, de exemplu, un motor de blocare a ușii de la intrare, o fereastră motorizat sau actionarea glisanta a ușii, sau un, dispozitiv de ventilatie multifunctional eficient energetic, poate fi folosit in diverse moduri iîntr-o „casa inteligenta si în retea” si controlat prin intermediul unui smartphone sau sistemul de management acasa.

Companie

„Realizam ferestre si usi valoroase.”

SIEGENIA GROUP ofera o gama larga de produse care fac ferestre si usi valoroase.

Cu grupurile de produse TITAN, ALU si AERO DRIVE, compania se numara printre cei mai importanti furnizori de feronerie, ventilație și tehnologie de construcție. KFV acopera in plus, intregul domeniu al sistemelor moderne de închidere pentru uși. Gama completă este completat de SIEGENIA-AUBI Security Service GmbH, care sa poziționat cu produse și servicii de protecție impotriva efractiei si reparatii ferestre. Toate, impreuna alcatuiesc un portofoliu cu produse de inalta performanta pentru constructori, proiectanti si arhitecti – de la tehnologia de feronerie pentru ferestre si usi la construirea de soluții tehnice pentru automatizarea cladirilor și protecție anti-efracție la pereti si ventilatoare pentru ferestre, incuietori multi-punct, usi de evacuare si incuietori automate.

Lucrari reprezentative

Lucrari reprezentative

Cu ce lucram noi

TITAN AF este o extensie a familiei TITAN.

Eficienta crescuta, beneficii tehnice tangibile și un design atractiv.

În ceea ce privește securitatea, TITAN AF poate fi actualizat la clasa de rezistență la RC3 în toate dimensiunile ferestrelor permise. Din moment ce nici de măsurare și tăiere suplimentară este necesară pentru clasele de rezistență de până la RC2, procesul de fabricație este accelerat considerabil.

TITAN AF este potrivit pentru taplarie cu profile de PVC, aluminiu sau lemn disponibil aproape pentru toate tipurile de deschidere, cum ar fi ferestre dreptunghiulare, arcuite, trapeze sau triunghiuri.

Avantaje

Toate avantajele dintr-o ochire!

  • materiale de inalta calitate, manevrabilitate și funcționalitate ridicată
  • elemente de ferestre disponibile până la clasa de rezistență la RC3
  • simpla asamblare a elementelor
  • sisteme disponibile pentru ferestre, usi glisante, usi armonice sau usi de exterior.

Lucrari reprezentative