Galerie foto

Jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele de 16 mm

Jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele de 16 mm mai sunt cunoscute si sub numele de jaluzele venetiene din aluminiu.

Jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele de 16 mm sunt confectionate din lamele de aluminiu cu latimea de 16 mm si cu grosimea de 0,21 mm, fiind cele mai inguste din aceasta gama de produse.

Acest tip de jaluzele din aluminiu cu lamele de 16 mm se adapteaza perfect ferestrelor de mici dimensiuni, fiind produse intr-o gama diverisificata de texturi si finisaje ce se adapteaza perfect oricarui ambient.

Produsul jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele de 16 mm sunt realizate cu produse de import, de o calitate exceptionala ce asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare si arhitecturale.

Jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele de 16 mm se pot monta atat intre baghetele ferestrelor, inclusiv a ferestrelor cu 3 coli de sticla (doar pe tamplarii realizate din profile de 6 sau 7 camere de izolare, cu o latime mai mare a tocului de 80 mm), doar daca se opteaza pentru jaluzele orizontale de aluminiu de 16 mm, cu profil de mascare cat si in exteriorul acestora, in functie de sistemul ales.

Profilul de mascare (superior) este disponibil in culorile: alb – RAL 9010, maro închis – RAL 8017, argintiu – RAL  9006, maro – RAL  8004, maro – RAL 8003, fildeș – RAL  1013, auriu – (corespondent al lamelei nr. 714) si bronz – (corespondent al lamelei nr. 700)