Servicii oferite

Compania RUFAY vă oferă următoarele tipuri de servicii pentru toata gama de produse comercializate după cum urmează:

CONSULTANȚA oferită se adaptează în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Pentru a beneficia de o ofertă care să corespundă nevoilor dumneavoastră vă rugăm să oferiți cât mai multe detalii pentru a vă ajuta să alegeți produsele care vi se adaptează cel mai bine. La fiecare produs prezentat în prezentul site aveți detailate informațiile de care avem nevoie pentru a vă calcula o ofertă de preț. Acestea se regăsesc în secțiunea preț.

OFERTELE DE PREȚ se calculează gratuit, într-o singura variantă pentru aceleași dimensiuni, fără nicio obligație, într-un termen de 1-7 zile lucrătoare, în ordinea sosirii acestora și în funcție de complexitatea acestora cu excepția pentru produsele wintergarden realizate din profile de aluminiu, pergole și proiecte de case.

MĂSURĂTORILE se realizează de către personal calificat, doar în cazul în care vă asigurăm și montajul produselor.

Pentru produsele fără montaj clientul este direct răspunzător pentru dimensiunile comunicate.

Măsurătorile se taxează cu suma de 250,00 lei, plata se poate face cash la măsurători, cu cardul la birou, prin transfer bancar sau virament bancar într-un din office-urile ING. La momentul semnării contractului suma se va storna în prima factura de avans emisă și avansul se va achita cu 250,00 lei mai puțin, conform facturii, deci măsurătorile devin gratuite. În cazul în care comanda NU se va concretiza, suma de 250,00 lei NU se va returna ci va rămâne în contul serviciului de măsurători efectuat.

MONTAJUL este opțional pentru anumite produse. Acesta se realizează cu proprii angajați, calificați și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Se pot comanda și produse fără montaj cum ar fi: glafuri, rolete textile, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, draperii romane, uși pliante. Restul produselor se pot achiziționa DOAR cu montaj.

TRANSPORTUL se realizează cu flotă proprie doar în cazul în care vă asigurăm montajul. Mai multe informații cu privire la transport și tarife găsiți în pagina dedicată acestuia disponibila aici.

GARANȚIA se acordă în funcție de produs. Mai multe informații cu privire la garanții le găsiți în descrierea fiecărui produs sau în secțiunea Garantie.

SERVICE-ul este oferite atât în garanție cât și în post-garanție. Asigurăm service și pentru produse care nu au fost achiziționate de la societatea noastră. Mai multe informații cu privire la acest serviciu găsiți în secțiunea Service.

SESIZĂRILE & RECLAMAȚIILE privind produsele achiziționate de la compania RUFAY se fac în scris pe e-mail la dresa reclamatii@rufay.ro conform formularului care se descarcă de aici: RUFAY_FORMULAR _FISA DE RECLAMATIE_CLIENT alături de poze dacă este cazul, sau se depune în scris la punctul de lucru, situat în Calea Bogdăneștilor nr.19, Timișoara. Mai multe informații găsiți în secțiunea Sesizări & Reclamații.

Toate aceste servicii oferite sunt într-o perpetuă dezvoltare pentru a vă oferi servicii la standarde cât mai înalte.

Site-ul este în permanență actualizat.
Data actualizare 27.03.2024.