Servicii oferite

Compania RUFAY vă oferă următoarele tipuri de servicii pentru toata gama de produse comercializate după cum urmează:

Consultanta oferită se adaptează în funcție de necesitățile dumneavoastră.  Pentru a beneficia de o ofertă care să corespundă nevoilor dumneavoastră vă rugăm să oferiți cât mai multe detalii pentru a vă ajuta să alegeți produsele care vi se adaptează cel mai bine. La fiecare produs prezentat în prezentul site aveți detailate informațiile de care avem nevoie pentru a vă calcula o ofertă de preț.

Ofertele de preț se calculează gratuit, fără nicio obligație, într-un termen de 1-7 zile lucrătoare, în ordinea sosirii acestora și în funcție de complexitatea acestora.

Măsurătorile se realizează de către personal calificat, doar în cazul în care vă asigurăm și montajul produselor. Pentru produsele fără montaj clientul este direct răspunzator pentru dimensiunile comunicate.

Montajul este opțional. Acesta se realizeaza cu proprii angajați, calificați și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Puteți comanda și produse fără montaj cum ar fi: glafuri, rolete textile, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, draperii romane, usi pliante. Restul produselor se pot achiziționa DOAR cu montaj.

Transportul se realizează cu flotă proprie doar în cazul în care vă asigurăm montajul. Transportul în afara localității Timisoara se taxeaza suplimentar. Nu se taxează transportul pentru satele si comunele învecinate ca: Chișoda, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Rudicica, Săcălaz, Urseni, Utvin,

Garanția se acordă în funcție de produs. Mai multe informații cu privire la garanții le găsiti în descrierea fiecărui produs sau în secțiunea Garantie.

Service-ul este oferite atât în garanție cât și în post-garanție. Asigurăm service și pentru produse care nu au fost achiziționate de la societatea noastră. Mai multe informații cu privire la acest serviciu găsiți în secțiunea Service.

Toate aceste servicii oferite sunt într-o perpetuă dezvoltare pentru a vă oferi servicii la standarde cât mai înalte.