Jaluzele verticale textile ONDULATE

Îndrăznește să fii diferit!

Moderne, elegante, clasice si practice, produsul jaluzele verticale textile ondulate face parte face parte din gama de produse destinata produselor de protectie solara interioara, gama de produse jaluzele verticale.

Datorita lamelelor, in forma de clepsidra, jaluzelele verticale textile ondulate oferta un desing deosebit si unicat incaperii dvs.

Jaluzelele verticale textile ondulate sunt confectionate din materiale textile transparente, semitransparente, semiopace sau opace, materiale ce se regasesc si in cataloagele de jaluzele verticale textile drepte. Materialele sunt impregnate cu rasina, fiind tratate antistatic si ignifug.

Sistemul de actionare este confectionat din materiale de inalta calitate, garnisa este din aluminiu eloxat de culoare alba, accesorizata cu componente din plastic de culoare alb si transparent.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

GALERIE FOTO lucrări executate

SK CARINA 2993 (gri) + SK CARINA 2322 (verde brotacel)

SK CARINA 2905 (alb) + SK CARINA 2979 (verde)

SK CARINA 2905 (alb) + SK CARINA 2974 (mov)

SK METALLIC 2296 (alb) + SK METALLIC 2299 (verde)

*Site-ul este în permanență actualizat.