Galerie foto

Rulouri de aluminiu SUPRAPUSE

Elegantele rulouri din aluminiu suprapuse au rol de a ne proteja fereastra de ploaie, vant, zapada, soare, lumina si ochii indiscreti dar au si un rol decorativ, care se poate integra in orice stil arhitectonic, deoarece dispunem de o gama variata de culori si sisteme adaptabile oricarui stil.

Acest sistem, de, rulouri din aluminiu suprapuse se monteaza DOAR odata cu tamplaria, ulterior acestea nu se mai pot monta, deoarece cutia ruloului se monteaza pe fereastra.

Componentele folosite in fabricarea rulourilor din aluminiu suprapuse sunt produse de gigantul Aluprof, care are o experienta de peste 50 ani de activitate in acest domeniu.

La cerere, rulourile din aluminiu suprapuse se pot accesoriza cu plasa antiinsecte tip rulou, incorporata in cutia ruloului, aceasta fiind pozitionata intre fereastra si covorul de lamele.

De stiut:
In cazul in cacre aveti fereastra deja montata atunci se va putea monta doar rulou cu cutie aplicata, disponibile in 3 variante de design. Ma multe informatii referitoare la acest produs gasiti aici.