Paneluri japoneze

Inspirate din cultura japoneza și derivate din produsele rolete textile și jaluzele verticale, celebrele paneluri japoneze mai sunt cunoscute și sub denumirea de panelo, panouri japoneze, jaluzele japoneze sau jaluzele panel.

Panelurile japoneze reprezintă produsul ideal pentru acoperirea suprafetelor de mari dimensiuni ca de exemplu: uși glisante, pereși din sticla, uși armonice, delimitarea a 2 încăperi, etc…

Panelurile japoneze sunt confectionate din fasii de materiale textile, din acelasi catalog de materiale, destinat și roletelor textile. Datorită gamei bogate de materiale avem posibilitatea de a alterca și combina mai multe culori sau integrarea în decor a materialelor cu diferite imprimeuri.

Se pot combina cu roletele textile sau chiar cu jaluzelele verticale, deoarece dispunem de acelasi material atât la jaluzele verticale cât și la roletele textile, deci implicit și la panelurile japoneze.

Construite din fâșii de materiale, prinse pe o garnisa din aluminiu cu canale de glisare în funcție de sistemul, dimensiunea și tipul de deschidere ales în limita dimensiunilor impuse de către producător pentru o bună funcționare a acestora pe timp îndelungat.

Mai multe informații privind sistemele de culisare le găsiți în pagina dedicată acestora:

  • Panelo 2 cai – șină de acționare cu 2 canale de culisare a lamelelor
  • Panelo 3 cai – șină de acționare cu 3 canale de culisare a lamelelor
  • Panelo 4 cai – șină de acționare cu 4 canale de culisare a lamelelor
  • Panelo 5 cai – șină de acționare cu 5 canale de culisare a lamelelor

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail, folosindu-te de butoul de mai jos.

Nu uita să le împărtăsești și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.