Paneluri japoneze

Inspirate din cultura japoneza si derivate din produsele rolete textile si jaluzele verticale, celebrele paneluri japoneze mai sunt cunoscute si sub denumirea de panelo, panouri japoneze, jaluzele japoneze sau jaluzele panel.

Panelurile japoneze reprezinta produsul ideal pentru acoperirea suprafetelor de mari dimensiuni ca de exemplu: usi glisante, pereti din sticla, usi armonice, delimitarea a 2 incaperi, etc…

Panelurile japoneze sunt confectionate din fasii de materiale textile, din acelasi catalog de materiale, destinat si roletelor textile. Datorita gamei bogate de materiale avem posibilitatea de a alterca si combina mai multe culori sau integrarea in decor a materialelor cu diferite imprimeuri.

Se pot combina cu roletele textile sau chiar cu jaluzelele verticale, deoarece dispunem de acelasi material atat la jaluzele verticale cat si la roletele textile, deci implicit si la panelurile japoneze.

Construite din fasii de materiale, prinse pe o garnisa din aluminiu cu canale de glisare in functie de sistemul, dimensiunea si tipul de deschidere ales.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

GALERIE MATERIALE TEXTILE disponibile pentru PANELO

Galerie materiale NON BLACK OUT

Galerie materiale BLACK OUT

Site-ul este în permanență actualizat.