Softline 76MD

SOFTLINE 76 MD de la VEKA este un sistem modern de profile, cu ajutorul căruia pot fi realizate cele mai diverse proiecte de ferestre, fiind proiectate pentru o protecție antiefracție de până la clasa de rezistență RC 2 .

SOFTLINE 76 MD este un profil încadrat în cea mai înaltă clasă de calitate, clasa A, având grosimea pereților exteriori de 3 mm.

Cu formele sale elegante și muchiile ușor rotunjite, SOFTLINE 76MD se potrivește oricărui stil arhitectonic. Acest profil suplu cu o grosime vizibilă minimă face posibilă execuția de suprafețe vitrate generoase care permit un plus de lumină solară, precum și o importantă eficiență energetică.

SOFTLINE 76 MD oferă nenumărate variante de utilizare datorită elementelor decorative, a gamei de culori variate, a placărilor cu aluminiu în toate culorile RAL, precum și un nou finisaj, VEKA SPECTRAL.

Ferestrele construite din profile SOFTLINE 76 protejează eficient împotriva poluării fonice, chiar și în variantele standard. Cu ajutorul geamurilor funcționale speciale, se poate atinge cea mai înaltă clasă de protecție împotriva poluării fonice.

Site-ul este în permanență actualizat.