Jaluzele verticale textile DREPTE 89mm

Produsul Jaluzele verticale textile DREPTE 89 mm face parte din gama de produse destinate protecției solare pentru interior.

Gama coloristică este extrem de bogată atât ca și texturi cât și ca și culori.

Clasicele jaluzele verticale textile drepte 89 mm sunt cele mai cunoscute sisteme de umbrire pentru interior.

Acest produs, jaluzele verticale textile drepte 89 mm sunt perfecte pentru ferestrele cu forme atipice, precum trapez, triunghi, tavane inclinate, etc…

Jaluzelele verticale textile drepte 89 mm sunt confecționate din materiale textile transparente, semitransparente, semiopace sau opace. Materialele sunt impregnate cu rășină, fiind tratate antistatic si ignifug (doar cele menționate care au aceasta caracteristică, acest detaliu va fi menționat în oferta de preț).

Sistemul de actionare este confecționat din materiale de înaltă calitate, garnișa este din aluminiu eloxat de culoare albă, accesorizată cu componente din plastic de culoare alb și transparent.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.