Geneo RAU-FIPRO

Geneo RAU-FIPRO – Eficienta energetica dusa la perfectiune: profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®

Geneo RAU-FIPRO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adâncimea de 86 mm care există în acest moment pe piaţa de construcţii. Particularitatea sistemelor GENEO RAU-FIPRO®, este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit din fibre de sticlă conferă profilului o stabilitate deosebită. Prin această tehnică, armaturile de oţel nemaifiind necesare, se asigură o reducere a costurilor cu 90%. În acest fel, GENEO RAU-FIPRO® asigură cele mai bune valori de izolaţie termică, eliminându-se punţile termice cauzate de utilizarea armăturilor de oţel. Chiar şi normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV), sunt realizate peste cerinţe cu GENEO RAU-FIPRO®. În acelaşi timp, sistemul de ferestre oferă premisele pentru design şi confort, fără a fi nevoie de soluţii de compromis.

Dacă ți-au placut produsele noastre și dorești o ofertă de preț ne poți trimite cererea ta de ofertă pe adresa de e-mail sau pe whats app, folosindu-te de butoanele de mai jos. Nu uita să le împărtăseși și prietenilor acest produs cu ajutorul butoanelor de mai jos.

Îți mulțumim!

Site-ul este în permanență actualizat.